Blogotražilica

četvrtak, 20. veljače 2014.

Internet kupovina - VITACOST #1

Otkriven je još jedan web dućan - VITACOST.
Prva kupovina je obavljena i paketić je stigao za nekih desetak dana.
Naručene stvarčice putuju u glomaznoj kutiji tako da naša Pošta Carina RH ima posla ( otvarana je kutija ali sa donje strane kako se ne bi oštetila prijevoznica-naljepnica )pa preporučam da se ne naručuje u iznosu višem od 22 EUR.


Naručila sam:
  • Chocolove čoksice - Odlične! Bademi, morska sol i tamna čokolada (55% kakao ) kombinacija su za 5. Cijena jednog pakiranja( 90gr ) je $1.84 uz naznaku da je minimalna naručena količina 2 kom. 
  • Yogi čajevi - Volim pijuckati čajeve, a posebno mi se sviđaju Yogi koji su aromatičnog mirisa i okusa. Ovaj put sam izabrala Chai Rooibos čaj po cijeni $2.99/kom ( minimalna naručena količina 2 kom ). Lijepe misli/porukice na filter vrećicama razlog su više zašto volim YOGI čajeve. 
  • Tazo čaj - Kako sam kasno navečer radila narudžbu, zabunom sam naručila Iced Passion koji se priprema kao ledeni čaj tako da ću pričekati ipak malo toplije dane... :) Cijena $4.39
  • Reviva Labs kremica - Noćna kremica koja "obnavlja" kožu, a kako su meni obrazi isušeni i jadni, morala sam ju naručiti. Mnogi ju hvale. Naručena po 53% nižoj cijeni od regularne - $10.79
  • Everyday Coconut Water - Tonik za lice. 354ml ovog tonika platila sam $6.29. Fino miriški :)
I to je to.
Cijena prijevoza stvarčica je fiksna, $10. 
Klik na link https://www.vitacostrewards.com/kbJtN6h, registriraj se i dobiti ćeš za prvu narudžbu kod od $10 popusta na e-mail. 

Pijuckaš i ti čajeve?

bye bye, 
purplebutterfly



2 komentara:

  1. uu voljela bi probati Chocolove čoksice :) :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Čoksice su o-d-l-i-c-n-e!
      Slijedeća moja Vitacost narudžba će se sastojati samo od slatkiša i čajeva :D

      Izbriši