Blogotražilica

subota, 21. rujna 2013.

Stvarčice koje volim LJETO 2013

Ovo sam se ljeto osvježavala jedino na bazenima i nisam se intenzivno izlagala suncu.
Shiseido losion za zaštitu od sunca SPF 15 sam imala uvijek pri ruci, u torbi. Koristila sam ga i za lice i za tijelo. Nije mi napravio dodatni kaos na licu i zato njemu dajem +.

Moja koža tijela je i po ljeti suha. Poslije svakog tuširanja, dok mi je koža još mokra nanosila sam najčešće Lavera ulje za tijelo od lavande i aloe vere. Dobro sam utrljala u kožu i pričekala da se ulje upije. Nakon toga slijedi moja najdraža mazalica za tijelo - Elizabeth Arden Green Tea Honey Drops Body Cream.
Kada bih se namazala sa tom kremicom, a to je bilo gotovo svakodnevno, pošpricala bih se i sa Elizabeth Arden Green Tea Lavander parfemom. 
Zaključak - Da, volim lavandu i njezin miris :)

Ovo ljeto sam se minimalno šminkala.
Moja dnevno - dekorativna rutina sastojala se od Maybelline dream matte pudera za lice, balzama za usnice koji mi se prvi našao pod ruku i crne, vodootporne maskare. Ispod pudera obavezno sam nanosila L'erbolario Fluido Concentrato per il Viso. Ovaj koncentrirani fluid za lice sa vinovom lozom i kamilicom je inače noćni tretman ali ja sam ga koristila kao dnevnu podlogu za puder i vrlo sam zadovoljna sa tom kombinacijom.

I za kraj, ovo su sandalice koje sam ovo ljeto obožavala nositi. 


Koje stvarčice si ti voljela ovo ljeto? Da li voliš miris lavande? U kojoj obući si provela ovo ljeto?


bye bye,
purplebutterfly



Nema komentara:

Objavi komentar