Blogotražilica

srijeda, 16. listopada 2013.

Darujem te! :) #1

" Lijepo je primiti, a još ljepše dati! "


Kako bi sudjelovala u darivanju:
  • u komentaru napiši tvoju formulu za ljepotu 
  • pošalji e-mail na purplebutterfly.smile@gmail.com u kojem ćeš mi napisati tvoj nadimak u blogosferi 
i to bi bilo to. Darivanje završava 23.10.2013 u 23.59, samo RH.

poklončić
Klik na fb profil. besplatna promocija :D

bye bye,
purplebutterfly 

Broj komentara: 7:

  1. Formula za ljepotu:
    8 sati sna, puno vode, pravilna prehrana, tjelovježba i osmijeh, tj, općenito pozitivan stav prema svemu :D

    Pozdrav :*

    OdgovoriIzbriši
  2. Dovoljno sna, dobra preparativa, higijena i vježba :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Moja formula za ljepotu ukljucuje najmanje 8 sati sna svake noci, unos puno vode tijekom cijelog dana, nekoliko salica zelenog caja svaki dan, piling lica ali i tijela jednom tjedno i koristenje krema sa visokim SPF-om. :)

    OdgovoriIzbriši
  4. 8 sati sna, vjezbanje, sto vise setanja(izbjegavam tramvaje,buseve i liftove koliko je god moguce), sto manje nerviranja (jer mi sa svakim nerviranjem lice 'poludi'), boravak u prirodi, koristenje SPF-a u svim godisnjim dobima i njegovanje koze kako izvana tako i iznutra (voda!)
    Pocela sam ici na jogu i shvatila sam da, osim sto sam puno fleksibilnija, dobro utjece i na moju koncentraciju i opustanje nakon napornog dana. I to bi bilo sve otprilike :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Formula za ljepotu jest: rekreacija, dovoljno sna, unošenje tekućine u organizam (2 litre, posebno vode i biljnih čajeva),
    a što se tiče "spas u zadnji čas" proizvoda, njega je najvažnija kako bi izgledali uredno i lijepo... Maslinovim uljem možemo njegovati tijelo, lice ali i kosu, treba koristiti prirodne proizvode čim više, kožu ne trebamo isušivati (to se odnosi i na one ljude koji imaju akne i masnu kožu), već hidratantne kreme koje će pružiti koži sve ono što je izgubila. Što se tiče prirodnih proizvoda (krastavci, med, čaj od kamilice...itd itd..), bolje je unijeti u organizam nego nanijeti na kožu (to sve stvara samo privremeni učinak) kao i kreme protiv npr. bora.. dakle, za dobar izgled važno je rekreirati se, piti dovoljno tekućine, spavati minimalno 8 sati, te održavati higijenu i paziti da barem izgledamo uredno.

    OdgovoriIzbriši
  6. Hvala na komentarima.
    Lana, očekuj moj mail :)
    p.s. Na fb profilu objavljen je tzv. dokaz o pobjednici

    OdgovoriIzbriši